ÚJ HÁZ - ÚJ ÉLET
legyen az EGER HOUSE a végső döntése!  A lakásvásárlás nagyon fontos döntés mindenki életében, mi szeretnénk ezt zökkenőmentessé tenni.
  Bízza ezt ránk. Mi a legjobb módon segítjük Önt, megtalálni álmai lakását, házát, ezzel levéve a terhet az Ön válláról. Cégünk az Ön kényelméért dolgozik, hogy legkevesebb gondja legyen az ingatlan eladás- vétel körülményeiben. Garantáljuk a gyors, biztonságos, eredményes ingatlanügylet lebonyolítását.
  Szeretnénk megkönnyíteni döntését, és a legjobb választáshoz juttatni.
  Ha felkeltettük érdeklődését és elnyertük bizalmát, kérjük olvasson el néhány sort a hozzáállásunkról és munkavégzésünkről, melyet teljes szívből végzünk, nem csak az anyagiakért - fontos számunkra a megelégedett, boldog, új lakástulajdonos.
  Ha Ön ingatlant akar eladni, bérbe adni nem kell idejét vesztegetnie a kíváncsiskodó, nézelődő, tájékozódó, lakásnézőkkel, nem kell felesleges, költséges hírdetések feladásával foglalkoznia, ezeket elvégezzük Ön helyett.
  Fő célunk: Kereslet - Kínálat gyors egymásra találása.
  Irodánk kiszűri a potenciális vevőket, megismeri pontos igényüket, tájékoztatja őket az Ön ingatlanáról, hisz pontosan ismeri azt, így Önhöz csak a megfelelő vevőt visszük el, optimális esetben csak azt az egyet, ŐT.
  Napi munkánk során fontosnak tartjuk ügyfeleink megelégedettségét, ezért törekszünk arra, hogy szolgáltatásainkat egységesen magas színvonalon nyújtsuk. Célunk, hogy ügyfeleinket a lehető legjobban, legfelkészültebben, professzionális módon képviseljük, és olyan ügyfeleket szerezzünk, akik az eredményeink miatt maguk választanak minket. Nálunk a minőség és az eredmény a fontos, nem a mennyiség. Ügyfeleink már a kezdetektől, korrekt és kitűnő színvonalú kiszolgálásban részesülnek. Munkatársaink szakmailag és emberileg felkészült tapasztalt üzletkötők, akik naprakész információkkal állnak ügyfeleink rendelkezésére, így minden vásárlói réteg igényét magas színvonalon szolgáljuk ki.
  Ingatlan ügyeik korrekt lebonyolításában a cégünkkel szorosan együttműködő Ügyvédi iroda vállalja az ingatlannal kapcsolatos eljárások teljes körű lebonyolítását.
  Cégünk minden hatékony, profi munkához szükséges, infrastrukturális, informatikai és hivatali háttérrel rendelkezik.
  Sikeres munkánkat az elégedett visszatérő ügyfelek bővülő száma jelzi, akiknek ezúton is köszönjük hogy megtiszteltek bizalmukkal.
  Mindezeket együttvéve, bízza meg irodánkat, meglátja nem fog csalódni és megelégedettséggel fogja zárni élete egyik nagy döntését, a lakásvásárlást vagy eladást.
  Reméljük hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük.

VÁLLALJUK: INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉS, BÉRBEADÁS, ÉRTÉKBECSLÉS, TANÁCSADÁS, SZERZŐDÉSEK, HITELÜGYINTÉZÉS
ÜGYVÉDI TANÁCSOK, JOGI TANÁCSADÁS, CÍM KIADÁS, INGATLAN KERESÉS.