BOMBA AJÁNLAT!!!
MEGÉRI AZ ÁRÁT
LAKÁS
HÁZ
Új ÉPÍTÉSEK
ÉPÍTÉSI TELEK
GARÁZS
FÖLD, KERT
ÜZLET
CSERE
KIADÓ INGATLANOK
ELADNÁ INGATLANÁT?
KIADNÁ INGATLANÁT?

Üzlet- Heves Heves

Azonosító: 5506     
Lakótér terület:184 m2
Telek terület:184 m2
Szobák száma:4-5
Tároló:van
Garázs:van
Szintek száma:egyszintes
Fal anyaga: vegyes falazat
Tető:nyeregtetős, cseréppel
Nyílászárók:fa, acél- dupla üvegezéssel
Fűtés:gázcirkó
Építés éve:1940-es évek
Állapot:átlagos
Extra:klíma, riasztó, kamera, füstjelző
Kapcsolat: Nagyné Kovács Judit
06 -70-622-4245
Ár:18 millió Ft

Üzlet-  leírása:

Heves városban eladó  ingatlan, Tulajdoni lapon KIVETT ÜZLET  besorolású. Jelenleg használaton kívüli bankfiók,  korábban bankfiók és takarékszövetkezetként működött.
Az ingatlan Heves város belterületén, a belvárosban,  hasonló ker-szolg.- és intézményi, valamint társas házi és családi házas ingatlanok környezetében fekszik. A közvetlen közelében  a város valamennyi lényegesebb közigazgatási intézménye (Polgármesteri Hivatal, Rendőrkapitányság, stb.) is. Az ingatlan közvetlen megközelítése a Hősök tere ill. a 935/1 hrsz-ú ingatlanon keresztül a Széchenyi út irányából lehetséges. A megközelítést szolgáló utak mindvégig burkolt felületűek. A Széchenyi út irányából történő megközelítést a tul.lapra feljegyzett szolgalmi jog nem biztosítja. 
Telek kialakítása: Közbenső telek Telek alakja, formája: Szabályos négyszög alakú Telek kerítettsége: Teljesen körbekerített. Beépítés módja: Zárt sorú.
Az épület kő/beton sávalappal, vegyes falazattal, fagerendás szerkezetű födémmel és kerámia cseréppel fedett fa-ácsszerkezetű nyeregtetővel készült. A homlokzat vakolt-kőporos felületképzéssel. A külső határoló falakba épített nyílászárók fa szerkezetűek kétrétegű üvegezéssel. Az épület fűtését és használati meleg víz ellátását vezetékes földgáz üzemű kombi cirkó kazán biztosítja. A fűtési rendszer radiátoros. Az épület egyedi klímával szerelt és füstjelző ill. kamera rendszerrel védett. Az épület becsült építési ideje az 1940- es évekre tehető. 
Az ingatlan  egy  KFT  cég tulajdona ezért ÁFA köteles. 
Ára:18.M Ft + ÁFA Összesen. 22,860 M ft.
» További információkat kérek
» Ajánlom egy ismerősömnek
 

« Vissza