BOMBA AJÁNLAT!!!
MEGÉRI AZ ÁRÁT
LAKÁS
HÁZ
Új ÉPÍTÉSEK
ÉPÍTÉSI TELEK
GARÁZS
FÖLD, KERT
ÜZLET
CSERE
KIADÓ INGATLANOK
ELADNÁ INGATLANÁT?
KIADNÁ INGATLANÁT?

Föld, kert- Eger- Ipari Park- Berva Eger- Berva völgy- Ipari Park

Azonosító: 5825     
Terület:577 m2
Épület:350 m2
Közmű:összközműves
Kapcsolat:Nagyné Kovács Judit
70-622-4245
Ár:42 millió Ft

Föld, kert- leírása:

Eger,  Északi részén,  Felsőtárkány és Eger között található Berva-völgyi Ipari Parkon belül ingatlanok eladók az alábbi paraméterekkel: 
A "kivett" ingatlan épületegyüttes 350 m2, mely külön helyiségekkel és külön bejárattal is rendelkeznek. Az új tulajdonos, ha bérbe adná, akár több céllal külön külön bejárattal ezt is megteheti. Az fő épület mögött további két kisebb épület, külön bejárattal. (Az ingatlan épületegyüttes alatti földterület 577 m2.)
- 2 külön helyiségű vizesblokk.
- Megújított villanyhálózat (3 x 16 A, 3 x 52 A ipari áram igénylése megkezdődött), új világítótestek, új kábelhálózat, újonnan kialakított külön elektromos helyiség. 5 db almérővel rendelkező belső villanyhálózat ("A" csarnokrész, "B" csarnokrész, "C" üzem, "D" irodaépület, "E" telek), mellyel az épületrészek fogyasztása külön-külön is mérhető, továbbá külön-külön főkapcsolóval áramtalaníthatóak.
- Vízhálózat kiépített.
- Szennyvíz- és esővíz elvezetés külön-külön megoldott.
- A most irodaként működő két helységben új laminált parketta, falon kívüli irodai (KOPPOS) kábelcsatornák, süllyesztett konnektorokkal, internet végpontokkal, továbbá kiépített kábelkiállások infrapaneles fűtőtesteknek.
- Belső falfelületek frissen festve, glettelve, vakolat több helyen felújítva.
- Kiépített internet hálózat, árnyékolt FTP kábellel kábelezve, minden esetben az elektromos helyiségből kiindulva (10 db végponttal – 7 db az irodákban, 3 db a csarnokban).
- 12 db kamera végpont, árnyékolt FTP kábellel kábelezve, minden esetben az elektromos helyiségből kiindulva (5 db a külső homlokzaton, 7 db az épületen belül).
- Vezeték nélküli tűzjelző- (teljes épületben) és behatolásjelző (csak az iroda épületben) rendszer, fagyásérzékelők a DEFENSOR  által kiépítve (a Paksi Atomerőmű, és a Heim Pál Gyermekkórházban működő rendszerrel azonos).
- A tető- és a tetőszerkezet is új, új T8-as antracit alumínium tetővel, új esővíz elvezetéssel. Az új tetőt tavaly nyáron építették, figyelve a későbbi villámhárító rendszerre. Dupla rétegű, páraáteresztő vízzáró fóliázással készült az az új tetőszerkezet, és annak lemezelése.
Az egyszintes épületen belül több helyiség található, ebből a legnagyobb jelenleg raktárként funkcionál, de működik itt iroda, tárgyaló is. Az épület alkalmas további gyártástechnológiával foglalkozó vállalkozás működéséhez is.
Az ipartelep őrzött, 24 órás portaszolgálat működik.
» További információkat kérek
» Ajánlom egy ismerősömnek
 

« Vissza